EHBO, dat leer je voor elkaar!

Juventa Care

Randstad 22 46
1316BZ Almere
M. 06-53587703

EHBO APP

EHBO App Rode Kruis
Het Rode Kruis heeft een handige app, welke u heel gemakkelijk op uw telefoon kunt installeren.  Download: Download EHBO voor Android Download EHBO voor iPhone en iPad Download EHBO voor Windows Phone Wat moet u doen en wat moet u niet doen bij een ongeval. Het rode kruis app heeft...

EHBO kinderopvanginstelling

Kinderopvang KDV & BSO
 
Kinderen zijn kinderen. Hun ongeremdheid, enthousiasme en onderzoeksdrift is vaak heerlijk om te zien, maar kan ook wel eens tot ongelukjes leiden. Het is een behoorlijke verantwoordelijkheid om op hen te passen. Zeker als je werkt bij een organisatie waar veel kinderen samenkomen, zoals een crèche of kinderdagverblijf. De ouders vertrouwen erop dat hun kind veilig is in uw omgeving. En dat mogen ze ook van u verwachten. Maar wanneer is een kind veilig? 
 
Nikta heeft daarom exclusief voor kinderdagverblijven het Keurmerk Veilig Kinderdagverblijf ontwikkeld. Begrippen als integrale veiligheid en veiligheidsbeheerssysteem lijken vaak ver van u af te staan. Toch kan juist dit de basis vormen voor een goed functionerend kinderdagverblijf en daarmee een veilige omgeving voor het kind. 
Kijk hier voor de tarieven.