EHBO, dat leer je voor elkaar!

Juventa Care

Randstad 22 46
1316BZ Almere
M. 06-53587703

Certificering

 
Certificering en Erkenning
 
Juventa Care is een zelfstandige organisatie en geeft EHBO en BHV cursussen op maat.  De cursussen worden gegeven vanuit de richtlijnen van de NRR, het Emergency First Response (EFR) en het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV).
 
Het EFR programma is van origine een  Amerikaanse opleiding en in Nederland minder bekend. De cursussen zijn gebaseerd op internationaal erkende medische richtlijnen voor hulp in noodgevallen en volgen dezelfde criteria en protocollen van de professionele hulpverleners, welke gebaseerd zijn op die van de Basic Life Support Working Group (BLS) van de International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR). De Europese Reanimatie Raad is ook onderdeel van het ILCOR.   
 
De EFR cursussen voldoen  aan de voorschriften van certificatie door The American Council on Exercise en sluiten aan op de meest recente richtlijnen van de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad). Voor Nederland betekent dit dat het EFR net zoals het NIBHV ook door de ARBO Dienst erkend wordt en tevens geldig is als onderdeel van de BHV.  Emergency First Response is een zeer complete opleiding op het gebied van Kinder-EHBO en Levensreddend handelen.
 
De cursusdagen worden altijd afgesloten met een examen. 
U ontvangt een bewijs van deelname én u ontvangt een officieel geregistreerd pasje binnen enkele weken thuis in de bus.