EHBO, dat leer je voor elkaar!

Juventa Care

Randstad 22 46
1316BZ Almere
M. 06-53587703

EHBO APP

EHBO App Rode Kruis
Het Rode Kruis heeft een handige app, welke u heel gemakkelijk op uw telefoon kunt installeren.  Download: Download EHBO voor Android Download EHBO voor iPhone en iPad Download EHBO voor Windows Phone Wat moet u doen en wat moet u niet doen bij een ongeval. Het rode kruis app heeft...

Cursussen

 
 
Wij verzorgen KinderEHBO cursussen voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse leven met kinderen omgaat.  
Wij verzorgen Kinder-ehbo aan (gast)ouders voor diverse gastouderbureaus.  (binnen 1 week uw certificaat in huis)
 
Ook geven we EHBO & BHV trainingen voor de BSO en KDV
 
En Gezins-EHBO, waarbij levensreddend handelen centraal staat. 
Wij besteden veel aandacht aan de veiligheid voor kinderen in en om het huis. Aandacht betekent voor ons dan ook liever voorkomen dan genezen. 
 
Kinderen zijn vaak nog te klein om na te denken over gevaren en hebben geen inzicht in situaties. Dit dwingt onszelf inzicht te krijgen door bewust  te worden en alert te zijn. Snel reageren is belangrijk ! 
 
Care4Kids heeft een adequate en gedegen lesstof ontwikkeld waarmee u de veiligheid van uw kinderen zoveel mogelijk weet te waarborgen (zonder overdreven gedoe) en de vaardigheden weet toe te passen wanneer er dan toch iets gebeurt. 
De basis is dat we u leren te concentreren op het helpen en niet op perfectie. Hierdoor ontstaat er een ontspannen sfeer waardoor u veel beter de lesstof onthoudt.